09 Aralık 2013 10:17

4 ilde okullara kar tatili

Batı ve Orta Karadeniz'in belli kesimlerinde soğuk hava ve kar yağışı etkisini artırıyor. Kastamonu, Bolu, Zonguldak ve Karabük'te okullar, yoğun kar yağışı sebebiyle 1 gün tatil edildi.

4 ilde okullara kar tatili
Paylaş

Kastamonu, Bolu, Zonguldak ve Karabük'te okullar yoğun kar yağışı sebebiyle 1 gün tatil edildi.

Kastamonu ve ilçelerinde dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Kar kalınlığı Kastamonu merkezde 5, Ilgaz Dağı Mevkiinde ise 20 santimetreyi geçti. Yoğun kar yağışı nedeniyle Kastamonu'nun bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Kastamonu Ilgaz Dağı'nda ise kar kalınlığı 20 santimetreyi geçti. Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle, Azdavay, Şenpazar, Küre, İnebolu, Devrekani ve Pınarbaşı ilçelerinde yarın okulların 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Cide ilçesine bağlı köy okullarında da eğitime 1 gün ara verildiği belirtilirken, vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

BOLU

Bolu'da yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ile 4 ilçede okullar bugün tatil edildi. Valisi İbrahim Özçimen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kar yağışı nedeniyle Bolu, Gerede, Dörtdivan, Yeniçağa ve Mengen ilçelerinde ilk, orta ve liselerin bugün bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

KARABÜK

Safranbolu ve Eflani ilçelerinde okulların bir gün süreyle tatil edilmesinin ardından kar yağışının yoğun şekilde devam etmesi üzerine, Karabük il genelindeki tüm okullar da bir gün süreyle tatil edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle 113 köy yolu ulaşıma kapandı. Valilik, merkez, bağlı belde ve köyler ile Kozlu ve Kilimli İlçelerinde okulların bir günlüğüne tatil edildiğini açıkladı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Önder: Her aday malvarlığını açıklasın

SONRAKİ HABER

Köylüler trafo merkezini ateşe verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa