09 Aralık 2013 06:00

Sivasspor İstanbul’da üstün

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftanın kapanış karşılaşmalarında Beşiktaş, Sivasspor’u konuk ederken Eskişehirspor, Kayseri Erciyesspor’u ağırlıyor.

Sivasspor İstanbul’da üstün
Paylaş

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftanın kapanış karşılaşmalarında Beşiktaş, Sivasspor’u konuk ederken Eskişehirspor, Kayseri Erciyesspor’u ağırlıyor.

Beşiktaş ile Sivasspor daha önce ligde 8 kez karşı karşıya geldi. Bunların 4’ünü Sivasspor kazanırken 2’sini siyah beyazlı ekip kazandı. İki ekip iki sefer de sahadan beraberlikle ayrıldı.
Geçen sezonki maçlarda Beşiktaş deplasmanda 1-0 galip gelirken Sivasspor da İstanbul’da aynı skorla rakibini geçmeyi başarmıştı.
İki takım arasındaki 16 lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi.Geride kalan 16 maçtan Beşiktaş 4’ünde, Sivasspor ise 3’ünde gol atamazken, taraflar arasında bu zamana kadar hiçbir maç 0-0’lık sonuçla tamamlanmadı.

Zirvedeki rakiplerinin ardından 14. hafta mücadelesine çıkacak siyah-beyazlı takım, Sivasspor’u yendiği takdirde ikinci sıraya yükselecek. Maç eksiğiyle 27 puanlı Kasımpaşa ve 26 puanda bulunan Galatasaray’ın gerisinde bulunan Beşiktaş, bugün kazanırsa puanını 28’e çıkaracak.

Bu sezon Avrupa Kupalarına gitmek isteyen Sivasspor ise 22 puanla 6. sırada bulunuyor. Roberto Carlos’un takımın başına geçmesi ile iyi bir görüntü çizen Sivasspor, kazanması halinde 4. sıraya yükselecek.  Beşiktaş ile Sivasspor arasındaki karşılaşma, saat 20.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Denetimdeki engeller yolsuzluk algısı yaratıyor

SONRAKİ HABER

Sporda siyaset korkusunun kökeni

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...