08 Aralık 2013 21:02

Başbakandan askerlerin bırakılması çağrısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da 4 askerin alıkonmasını “Bunlar sürece zarar vermek isteyenlerin attıkları adımlar. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz” sözleriyle yorumladı. Erdoğan askerlerin bırakılması çağrısı yaptı.

Başbakandan askerlerin bırakılması çağrısı
Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da 4 askerin alıkonmasını “Bunlar sürece zarar vermek isteyenlerin attıkları adımlar. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz” sözleriyle yorumladı.

Başbakan Erdoğan, Memorial Şişli Hastanesi’nde tedavisine devam edilen sanatçı Adnan Şenses’i ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, Şenses ile görüştüğünü ve şakalaştığını ifade ederek, kendisine acil şifalar dilediğini belirtti.

Diyarbakır Lice’de yol kesilmesini ve 4 askerin alıkonmasıyla ilgili soruya cevap veren  Erdoğan, “Bunlar sürece zarar vermek isteyenlerin attıkları adımlar. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Hakkari’de de daha önce buna benzer eylemler olmuştu” dedi. Çağrılarının “askerlerin biran önce serbest bırakılması" olduğunu söyleyen Erdoğan, daha sonra hastaneden ayrıldı. (İSTANBUL)
 

ÖNCEKİ HABER

Üçer: Bemal Tokçu\'nun yaşam şansı çok az

SONRAKİ HABER

Gaziantepspor Sergen\'le üçte üç yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa