08 Aralık 2013 18:53

Yangına müdahale eden itfaiyecilere de biber gazı

Her eylemde kitlelere biber gazı sıkmayı alışkanlık haline getiren polis olup olmadık yerlerde de gaz sıkma alışkanlığını sürdürüyor. Polis yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine de biber gazı sıktı.

Yangına müdahale eden itfaiyecilere de biber gazı
Paylaş

Her eylemde kitlelere biber gazı sıkmayı alışkanlık haline getiren polis olup olmadık yerlerde de gaz sıkma alışkanlığını sürdürüyor. Bu seferki biber gazı sıkma olayı ‘bu kadarı da pes’ dedirtecek nitelikte. Polis yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine de biber gazı sıktı.

Erzincan‘da bir alışveriş merkezinde çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri ile polis arasında park yüzünden arbede çıktı. İtfaiyecilerin üzerine biber gazı sıkan polis, bir itfaiye erini gözaltına aldı.

Yangın bugün saat 13.00 sıralarında Halitpaşa caddesi üzerindeki 3 katlı bir alışveriş merkezinin kazan dairesinde meydana geldi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek, kazan dairesindeki alevleri söndürdü. Bina bir anda dumanla kaplandı. Olay yerine sevk edilen Erzincan Belediyesi İtfaiye ekipleri binanın dış camlarını açarak dumanın çıkmasını sağladı.

Bu sırada itfaiye eri Binali Ş., izinli olmasına rağmen özel otomobili ile yangın alanına gelerek arkadaşlarına yardım etmek istedi. Polis, yangın alanına yakın bir yere çektiği özel otomobilini kaldırmasını istedi. Binali Ş., itfaiyeci olduğunu yangına müdahale ettiğini söylemesine rağmen, polisler otomobilini kaldırılması yönünde ısrar etti. Bunun üzerine otomobilinin yanına giden Binali Ş. ile polisler arasında  tartışma yaşandı. Tartışmaya Binali Ş.’nin mesai arkadaşları ve yakınlarının da katılması üzerine bir polisler, itfaiye erleri ve vatandaşlar arasında arbede çıktı.

Çıkan olaylarda polis itfaiye erlerinin üzerine biber gazı sıktı ve Murat Ş.'yi yere yatırarak polise mukavemetten gözaltına alındı. (Erzincan/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Hava-İş’te işveren kazandı!

SONRAKİ HABER

Lice\'de 4 rütbeli asker alıkondu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...