04 Aralık 2013 21:00

Fethiye, Kadıköy'deki 106 yıllık yenilmezliğini sürdürdü!

Türkiye Kupası 4. tur maçında Fethiyespor, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 2 golle geçerek büyük bir sürprize imza attı.

Fethiye, Kadıköy\'deki 106 yıllık yenilmezliğini sürdürdü!
Paylaş

Fethiye'de çıkan yerel gazete, Haber Lykia, “106 yıldır Kadıköy’de yenilmiyoruz. Şimdi Fenerbahçeliler düşünsün" manşetini attığında herkes gülmüştü. Ancak Fethiyespor, bu akşam Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle, Haber Lykia'nın esprili manşetini doğruladı. Şükrü Saracoğlu'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Fethiyespor, sahadan 2-1 galip ayrılarak tarihi bir başarıya imza attı.

Maçta Fethiyespor'un gollerini 77. dakikada Onur Okan ve 83. dakikada Ahmet Aras kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 45. dakikada Fethiyesporlu Sabri Turgut (kendi kalesine) attı.

Fethiyespor'un Teknik Direktörü olan ve aynı zamanda yıllarca Fenerbahçe'nin file bekçiliğini de yapmış olan Engin İpekoğlu maç öncesi yaptığı açıklamada oyuncularının bu maça farklı bir konsantrasyonla hazırlandığını dile getirmiş ve iddialı olduklarını söylemişti.

PTT 1.Lig'e bu sezon çıkan ve son sırada yer alan Fethiyespor, bu sonuçla tarihinin en önemli başarılarından birine imza atmış oldu.

Öte yandan Fethiyesporlu futbolcuların maç öncesindeki seremoniye "Yüce Atatürk" yazılı tişörtlerle çıkması dikkat çekti.

'BÜYÜK'LERİN KUPA KABUSU

Türkiye Kupası'nda dün oynanan maçta Galatasaray, Gaziantep Büyükşehir Belediye karşısında turu ancak penaltılarla geçebilmişti. Trabzonspor ise yine PTT 1. Lig temsilcisi Balıkesirspor'a 3-1 yenilerek elenmişti.

Kupada bugün oynanan diğer maçlardaysa şu sonuçlar alındı: İnegölspor-Gaziantepspor 3-2 * Tavşanlı Linyitspor-Akhisar Belediye Gençlik 0-1 * Tokatspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1-0 * Sivasspor-Silivrispor 1-0 * Gençlerbirliği-Nazilli Belediyespor 0-1 * Adana Demirspor-Bursaspor 1-2.

HABER LYKIA'NIN MANŞETİ BÖYLEYDİ

 

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kani Beko: Yatağan işçisi kazanacak

SONRAKİ HABER

Venezuela ‘Sosyalizme geçişte ikinci aşama’yı kabul etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa