04 Aralık 2013 17:41

Bugün'e yanıt: 'Kavganın da ahlakı vardır'

Bugün gazetesinde yayınlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in el ele fotoğrafına Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’dan sert tepki geldi.

Bugün\'e yanıt: \'Kavganın da ahlakı vardır\'
Paylaş

Bugün gazetesinde yayınlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in el ele fotoğrafına Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’dan sert tepki geldi. Fatma Şahin’in Antep için belediye başkan adayı olduğunun açıklanmasının ertesinde, Bugün gazetesi Erdoğan ve Şahin’in el ele tutuştuğunu gösteren bir fotoğrafla çıktı.

Yalçın Akdoğan, Bugün gazetesinin fotoğrafı keserek yayımlamasını sert sözlerle eleştirdi.AKP ile Cemaat arasında dershaneler üzerinden yaşanan tartışmayı ve bunun medya ayağını yorumlayan Başbakan Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Yeni Şafak’ta Yasin Doğan adıyla yazdığı köşesinde “Kavganın da bir ahlakı vardır” dedi. Akdoğan, “Bugün gazetesinin dershane konusundaki tavrı ve mücadelesi biliniyor. Aynı ahlaki sapma orada da kendisini gösteriyor. Gazete, 30 Kasım’daki birinci sayfasında Başbakan Erdoğan’la Fatma Şahin’in elele tutuşuyorlarmış gibi bir resmini bastı. Aynı fotoğraf bütün gazetelerde vardı ve Başbakan bir grubun elini havaya kaldırıyordu. Bugün gazetesi ise resimdeki diğer kişileri kesip Başbakan elele tutuşuyor gibi bir görüntü oluşturuyordu. Bunun adı açıkça belden aşağıya vurmaktır, seviyesizliktir” ifadesini kullandı.

Yalçın Akdoğan’ın yazısı yayımlanmadan önce, akşam saatlerinde Twitter’de tartışma konusu olan fotoğrafla alakalı Twitter hesabından açıklama yapan Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, “Art niyetliler, bir ajans fotoğrafını tüm gazeteler gibi kullanmamız üzerinden fitne ateşi yakmaya çalışıyor. yazık!” demişti.
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Baluken, Egemen Bağış’a tutuklu gazetecileri sordu

SONRAKİ HABER

Ekmek ve Gül okurları buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...