03 Aralık 2013 21:40

Fırtına Trabzon’da can aldı

Trabzon’da etkili olan fırtına nedeniyle Gümrük Muhafaza Memurları’nın kullandığı kabin devrildi. Kabinin devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi. Yomra ilçesinde ise dalgalardan kaçmak isteyen sürücü karşı şeride geçti kazada 2 kişi öldü

Fırtına Trabzon’da can aldı
Paylaş

Trabzon’da etkili olan fırtına nedeniyle Gümrük Muhafaza Memurları’nın kullandığı kabin devrildi. Kabinin devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi. Yomra ilçesinde ise dalgalardan kaçmak isteyen sürücü karşı şeride geçti kazada 2 kişi öldü

Karadeniz Bölgesi’nde şiddetli fırtına etkisini göstermeye başladı. Trabzon Liman bölgesinde Gümrük Muhafaza Memurları'nın kullandığı fiberglas kabininin şiddetli rüzgar ve dalgalar nedeniyle devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. Mendirekte bulunan Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne ait fiberglas kabin, şiddetli rüzgar ve dalgaların etkisiyle devrildi. O sırada kabinde bulunan Gümrük Muhafaza Müdürlüğü çalışanı 42 yaşındaki Tahir Aktaş devrilmenin etkisiyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Hayati Mumcu ve İrfan Kaynak adlı memurlar ise yaralandı. Yaralılar KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi ve Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gümrük Muhafaza botu personelinin yararlandığı fiberglas kabinin yere sabitlenmediği ve takozların üzerinde durduğu, bu nedenle rüzgar ve dalga şiddetine dayanamayarak devrildiği belirtildi.

DALGALARDAN KAÇAN OTOMOBİL KARŞI ŞERİTE GEÇTİ: 2 ÖLÜ

Trabzon'un Yomra ilçesinde ise yola vuran dalgalardan kaçmak isterken kullandığı otomobilin kontrolünü kaybeden 51 yaşındaki İsmail Hakkı Küçük karşı şeride geçerek iki araca çarptı. Küçük olay yerinde, araçlardan birinin sürücüsü 42 yaşındaki İsmail Akgün ise kaldırıldıgı hastanede hayatını kaybetti. Kazada 3 kişi de yaralandı.

Kaza saat 16.00 sıralarında Yomra ilçesi girişi yakınlarında meydana geldi. Otomobille Rize yönünden gelen İsmail Hakkı Küçük,  Karadeniz Sahil Yolu’na kadar ulaşan dev dalgalardan kaçmak isterken aniden direksiyonu kırınca aracın kontrolünü kaybetti. Karşı yola geçerek İsmail Akgün yönetimindeki otomobile, ardından da Fevzi Yılmaz'ın kullandığı  otomobile çarpan aracın sürücüsü İsmail Hakkı Küçük olay yerinde can verdi. Kazada yaralanan sürücü İsmail Akgün ve Selma Dilver ile sürücü Fevzi Yılmaz ve Akın Kırcı Trabzon Kaşüstü Devlet Hastane'sine kaldırıldı. İsmail Akgün tüm müdalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (TRABZON)

ÖNCEKİ HABER

Yeni anayasa Mısır’a çare olacak mı?

SONRAKİ HABER

Biriktirdikleri ile ilerleyenler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...