03 Aralık 2013 19:16

Sağlık torba yasası Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor

Sağlık örgütleri ve hekimlerin karşı çıktığı “tam gün” düzenlemesini içeren torba yasa, Meclis Genel Kurulunda görüşülmeye başlandı.

Sağlık torba yasası Meclis Genel Kurulu\'nda görüşülüyor
Paylaş

Sağlık örgütleri ve hekimlerin karşı çıktığı “tam gün” düzenlemesini içeren torba yasa, Meclis Genel Kurulunda görüşülmeye başlandı.

Meclis Genel Kurulu’nda, “Tam Gün Yasası” olarak adlandırılan Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın görüşmelerine başlandı.

AKP’nin TBMM gündemine ilişkin grup önerisi sonucu torba yasanını Meclis Genel Kurulu’nda bu hafta görüşülmesine karar verilmişti.

Buna göre, bu hafta “Tam Gün Yasası” olarak adlandırılan Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı temel kanun olarak görüşülecek. Kabul edilen grup önerisine göre Genel Kurul, haftalık çalışma günleri olan 3 Aralık Salı, 4 Aralık Çarşamba ve 5 Aralık Perşembe dışında 6 Aralık Cuma ve 9 Aralık Pazartesi günü de çalışacak. (ANKARA)

 

ÖNCEKİ HABER

\'Bir maçın sonucu, başlamadan belirleniyorsa futbol bitmiştir\'

SONRAKİ HABER

Engellilerin yardımsız yaşaması sağlanmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...