03 Aralık 2013 12:56

BEDAŞ işçileri Galata'dan Yatağan'a selam gönderdi

Enerji Sen üyeleri Galata Kulesi’nin seyir balkonunda eylem yaptı. 5 Enerji-Sen üyesi, ‘BEDAŞ direnişinden Yatağan’a bin selam. Direne direne kazanacağız. DİSK/Enerji-Sen’ yazılı pankart sarkıttı.

BEDAŞ işçileri Galata\'dan Yatağan\'a selam gönderdi
Paylaş

Enerji Sen üyeleri Galata Kulesi’nin seyir balkonunda eylem yaptı. Beyoğlu -Galata semtinde bulunan tarihi Galata Kulesi'nin seyir balkonuna, saat 11.00’de bilet alarak çıkan 5 Enerji-Sen üyesi, ‘BEDAŞ direnişinden Yatağan’a bin selam. Direne direne kazanacağız. DİSK/Enerji-Sen’ yazılı pankart sarkıttı.

Burada zafer işareti yapan grup, ‘Zafer direnen emekçinin olacak’, ‘İşimizi geri istiyoruz’ sloganları attı. Aşağıda bekleyen bir grup, alkışlayarak yukarıdaki işçilere destek verdi. Daha sonra seyir balkonundaki işçilerden biri, basın açıklamasını okudu.

Açıklamada, “Bizler özelleştirilmiş diğer bir kurum BEDAŞ’ın işçileri olarak işimize geri dönmek için direniyoruz. BEDAŞ’ta sendikamız DİSK / Enerji-Sen’le, insanca koşullarda çalışma düzeni için mücadele ederken işimizden atıldık. Başlattığımız direnişi mutlaka kazanacağız. Yatağan’da direnen enerji işçilerine ve maden işçilerine selam olsun” ifadeleri yer aldı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan, 15 adayını daha açıkladı

SONRAKİ HABER

Özgür basın Özgür Ülke\'yi unutmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...