01 Aralık 2013 20:24

Ethem’in duruşması yarın

ANKARA’da yapılan Gezi direnişinde polis kurşunu ile vurulan, 14 Haziran’da Ankara Numune Hastanesinde yaşamını yitiren Ethem Sarısülük’ün davasının 3’üncü duruşması yarın Arkara 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek

Ethem’in duruşması yarın
Paylaş

Ankara’da yapılan Gezi direnişinde polis kurşunu ile vurulan, 14 Haziran’da Ankara Numune Hastanesinde yaşamını yitiren Ethem Sarısülük’ün davasının 3’üncü duruşması yarın Arkara 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek. Sarısülük’e ilişkin davanın ilk duruşması ise 23 Eylül günü yapılmıştı. Duruşma öncesinde polisin duruşma salonunu doldurması üzerine tartışmalı başlayan ilk duruşmaya sanık polis A.Ş. ise peruk ve gözlükle katılmış ve Sarısülük ailesinin tepkisine maruz kalmıştı.
İlk duruşmada ayrıca dışarıda bekleyen binlerce kişiye ise polis müdahale etmişti.

SANIK TELEKONFERANSLA DİNLENECEK

Sarısülük’ün ikinci duruşması ise, 28 Ekim tarihinde yapıldı. Duruşma öncesinde salon bomba arama köpekleri ile aranırken, adiye binası önünde bulunanlara ise polis gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale etti. Sanık polis A.Ş.’nin katılmadığı duruşma 2 Aralık tarihine ertelenmişti. Bugün yapılacak olan duruşmada sanık polis A.Ş’nin savunması telekonferans sistemi ile alınacak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Trabzonspor - Kayseri Erciyesspor: 3-1

SONRAKİ HABER

Kasımpaşa-Galatasaray:1-1

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...