29 Kasım 2013 11:31

Adıyaman'da AKP'liler AKP'yi protesto etti

Adıyaman'da, bir grup AKP'li, yerel seçimlerde eski milletvekili Hüsrev Kutlu'nun aday gösterileceği iddiasını il başkanlığı önünde protesto etti. AKP il başkanlığına girmek isteyen AKP'lilere polis izin vermedi.

Adıyaman\'da AKP\'liler AKP\'yi protesto etti
Paylaş

Adıyaman'da yerel seçimler öncesi henüz açıklanmayan belediye başkanlığına AKP'nin eski milletvekili Hüsrev Kutlu'yu aday göstereceği iddiasının konuşulmasının ardından sosyal medya üzerinden örgütlenen 50 kadar AKP'li, Gölbaşı Caddesi üzerindeki AKP İl binasının önünde toplandı.

Burada slogan atan ve yolu ulaşıma kapatan AKP'lilerin ihbar edilmesi üzerine olay yerine polisler sevk edildi. Polislerin konuşarak yolu açmalarıını sağladığı AKP'liler, daha sonra parti binasına girmek istedi. Parti binasına girişlerine izin verilmeyen kalabalık, Kutlu'nun adaylığına karşı olduklarını ifade edip, demokratik yollarla aday tercihi yapılmadığını söylediler. Bu sırada olayı haber alarak AKP binası önüne gelen Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, kalabalıktan "duyarlı" davranmalarını istedi.

Polis de megafonlarla "yolun kapatılmaması ve taşkınlık çıkarılmaması" yönünde anons yaptı. Polislerin parti binasına girişine izin vermediği AKP'liler, bir süre bekledikten sonra dağıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Redhack, Taylan için AKP sitesini hackledi

SONRAKİ HABER

Erhan Tuncel\'in ifadesi alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...