29 Kasım 2013 11:18

Redhack, Taylan için AKP sitesini hackledi

AKP'nin Ordu İl Başkanlığı tarafından kurumsal olarak kullanılan 'akpartiordu.org' internet sitesi Redhack tarafından çökertildi. Redhack siteye bir not bıraktı.

Redhack, Taylan için AKP sitesini hackledi
Paylaş

AKP'nin Ordu İl Başkanlığı tarafından kurumsal olarak kullanılan 'akpartiordu.org' internet sitesi Redhack tarafından çökertildi. Redhack olayı Tweeter'dan duyurdu: 'AKP Ordu İl Başkanlığı hacklendi'.
Siteye not bırakan RedHack, "Suçsuz insanları alıp bizimle ilişkilendirip halka gözdağı vermeyi meslek edindiniz siz; iyi halsiz haydutlar. Zulmün elinden nice suçsuz, günahsız insanları çekip aldı bu halk. Taylan’ı da yalnız bırakmayacağız. Masumiyet korkusuzdur. Asıl korkması gereken siz suçlulardır bundan sonra" dedi.

TAYLAN KULAÇOĞLU YENİDEN GÖZALTINA ALINMIŞTI

Redhack operasyonu adı altında gözaltına alınan ve hakimlikçe serbest bırakılan Taylan Kulaçoğlu dün akşam tekrar gözaltına alınmıştıı İstanbul Beyoğlu'nda sahibi olduğu restoranda gözaltına alınan Taylan Kulüçoğlu, Ankara'ya götürüldü. Daha önce de 'Redhack' ve 'Anonymous' soruşturmasında Taylan Kulaçoğlu ve Oyuncu Barış Atay'ın da aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı. Yapılan gözaltılar eleştirilere neden olmuş, tepki toplamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mülteci teknesi battı: 1\'i bebek 6 kişi öldü

SONRAKİ HABER

Adıyaman\'da AKP\'liler AKP\'yi protesto etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...