27 Kasım 2013 18:21

Adana'da önce doktor sonra kadın cinayeti

Adana'da Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Cengiz Ünal, sokakta yürürken motosikletli iki kişi tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Paylaş

Adana'da Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Cengiz Ünal, sokakta yürürken motosikletli iki kişi tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Olay saat 17.00 sıralarında Denizli Mahallesi 57326 Sokak'ta meydana geldi. Narlıca Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli olduğu bildirilen Dr. Cengiz Ünal, mesai bitiminde yaya olarak işyerinden ayrıldı. Sağlık merkezinden yaklaşık 300 metre uzaklaşan Dr. Ünal'ın yanına motosikletle yaklaşan ve başlarında kask olan iki kişi, tabancayla ateş edip kaçtı. Başından yaralanan Dr. Ünal, olay yerine gelen meslektaşlarının uzun süren çabasına karşın kurtarılamadı. Bazı meslektaşları ise gözyaşına boğuldu.

AYNI DAKİKALARDA AYNI MAHALLEDE BİR KADIN ÖLDÜRÜLDÜ

Denizli Mahallesi'nde Dr. Cengiz Ünal'ın öldürülmesinin hemen ardından, 500 metre uzaklıktaki komşu Narlıca Mahallesi 56054 Sokak'taki 3 katlı binanın 2'inci katında oturan 34 yaşındaki Semra Ok, 5 kurşunla öldürüldü. Evli ve 3 çocuk annesi olan Semra Ok'un öldürülmesinin ardından bölgede geniş çaplı araştırma yapan polis, binanın hemen yanında terk edilmiş halde plakasız bir motosiklet buldu. Yanında bir da kask olan motosiklet incelemeye alındı.

İKİ CİNAYET ARASINDA BAĞ ARAŞTIRILIYOR

İnceleme sırasında evli ve 2 çocuk babası olan Dr. Ünal'ın 7.65 mm çapında tabancayla öldürüldüğü, Semra Ok'un da aynı çaptaki bir tabancayla öldürüldüğü saptandı. Silahların aynı çapta olması, Semra Ok'un evinin yanında terk edilmiş motosiklet bulunması nedeniyle iki cinayetin birbiriyle bağlantısı olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

Semra Ok'un öldürüldüğü saatlerde evde olmadığı ileri sürülen eşi 43 yaşındaki Mehmet Ok da aranıyor.

6 YILDIR GÖREV YAPIYORDU

Öte yandan Dr. Cengiz Ünal'ın 6 yıldır aynı aile sağlığı merkezinde görev yaptığı eşi Fatma Ünal'ın ise İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi. (ADANA)

ÖNCEKİ HABER

Dersim\'de öğrenciler ulaşım sıkıntısını protesto etti

SONRAKİ HABER

İzmir’de #direnişçi eylemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...