21 Kasım 2013 16:26

Genç Bakış'a ülkücü provokasyon

Kayseri Erciyes Üniversitesinde düzenlenen bu haftaki Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında ülkücüler provokasyon yaratınca yayın sonlandırılmak zorunda kaldı.

Genç Bakış\'a ülkücü provokasyon
Paylaş

Kayseri Erciyes Üniversitesinde düzenlenen bu haftaki Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında ülkücüler provokasyon yaratınca yayın sonlandırılmak zorunda kaldı.  

Kanal D’de yayımlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına bu hafta ‘Yeni Türkü’ grubu konuktu. Programın ilerleyen dakikalarında seyircilerden bir grup ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısını söyledi. Ardından da karışıklık çıktı. Abbas Güçlü programı yarıda kesmek zorun da kaldı. Genç Bakış’ programının Twitter hesabından ise şu açıklama yapıldı:
“Hoş olmayan nedenlerden dolayı programa devam edemiyoruz. Çok güzel bir program olacaktı maalesef yarım kaldı. Herkesten özür dileriz.Programımız öğrencilerin kendi aralarında yaşadıkları tartışmalardan dolayi bitmiştir. Hiçbir öğrenci arkadaşımıza bir şey olmamıştır.

Bu provokasyona ilişkin çeşitli iddialar ortaya atıldı. “GençBakışına ÖlürümTürkiyem” “Ölürüm Türkiyem” “Abbas Güçlü” “Yeni Türkü” “SelçukluBozkurtlar PkkyaDurDedi” hashtagleri ile TT listesine giren olayda çok sayıda yanlış bilgi ve povokatif tweetler paylaşıldı. Özellikle MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandıra ait olduğu söylenen mesajlar Twitter’daki ülkücüler arasında paylaşılarak ülkücülerin programın yapıldığı salona gitmeleri için çağrılar yapıldı. Daha sonra bu hesabın sahte olduğu ileri sürüldü. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Aydınlardan Rojava mitingine katılım çağrısı

SONRAKİ HABER

\'TRT\'nin zarara uğratıldığı doğru mu?\'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...