03 Haziran 2011 09:09

Kuzguncuklular tülbentlerini sergiliyor

GELENEKSELLEŞEN Kuzguncuk Yaz Okulu sergilerinin altıncısı 4-6 Haziran Tarihleri arasında Kuzguncuk Harmony Sanat Galerisi’nde düzenleniyor. Yarın saat 14.00’de açılışı yapılacak olan sergide bu kez Kuzguncukluların ürettiği “Tülbentler”“ sergilenecek. Bu imece serginin geliriyle, yaz okuluna katılan çocukların öğle

Kuzguncuklular tülbentlerini sergiliyor
Paylaş

GELENEKSELLEŞEN Kuzguncuk Yaz Okulu sergilerinin altıncısı 4-6 Haziran Tarihleri arasında Kuzguncuk Harmony Sanat Galerisi’nde düzenleniyor. Yarın saat 14.00’de açılışı yapılacak olan sergide bu kez Kuzguncukluların ürettiği “Tülbentler”“ sergilenecek. Bu imece serginin geliriyle, yaz okuluna katılan çocukların öğle yemekleri, geziler için taşıt giderleri, müzelere giriş paraları, dersler için araç-gereç giderleri karşılanacak.

20 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Kuzguncuk İlköğretim İlkokulu Yaz Okulu beş hafta sürecek. Çocuklar eğlenirken, gezerken, yaratıcılığını, becerisini, tarih bilincini geliştirmeyi amaçlayan yaz okulunda haftada bir gün kent ve müze gezileri düzenleniyor. Kuzguncuklular 2006’daki ilk sergi için yastık kılıfı, 2007’de bez bebek, 2008’de bez çanta, 2009’da şallar, 2010’da şile bezi giysileri üretmişlerdi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

www.yazokulumuz.com

ÖNCEKİ HABER

Paul Flora Karikatürleri Müzesi’nde

SONRAKİ HABER

İstanbul Müzik Festivali ‘uzaklara yolcu’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...