03 Haziran 2011 08:46

Başbakan teslim edilmemiş hastaneyi açmış

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Mayısta açılışını gerçekleştirdiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ne zaman hizmete geçeceği belli değil.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Mayısta açılışını gerçekleştirdiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Berktaş, hastanenin a&

Başbakan teslim edilmemiş hastaneyi açmış
Paylaş

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Mayısta açılışını gerçekleştirdiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ne zaman hizmete geçeceği belli değil.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Mayısta açılışını gerçekleştirdiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Berktaş, hastanenin açılışına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi yemekhanesinde konuya ilişkin kahvaltılı toplantıda bilgi veren Berktaş, daha önce iki defa teslim edilmesi beklenen ancak teslim edilmeyen, son olarak da 14 Nisan’da teslimatının beklendiği hastanenin 1 ay içinde teslim edilmesini umut ettiklerini söyledi. Belirli bir tarih vermeyen Berktaş, müteahhit firmanın hastaneyi TOKİ’ye teslim etmemesi nedeniyle böyle bir sorun yaşadıklarını savundu. Ekip olarak taşınmaya hazır olduklarını, ancak teknik eksikliklerin olduğunu belirten Berktaş, hastanenin kanalizasyon yapısının hâlâ tamamlanmadığını dile getirdi. Berktaş, teslimatın gerçekleşmesi halinde temmuz ayında taşınabileceklerini söyledi. (VAN)

ÖNCEKİ HABER

‘Çılgın Proje’ kapsamında çılgın atamalar sürüyor

SONRAKİ HABER

Emrullah Bingöl esnafla buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...