18 Kasım 2013 11:49

Portland kazanmayı sürdürüyor

Batı Konferansı’nda sürpriz bir çıkış gerçekleştiren Portland Trail Blazers ise deplasmanda Toronto Raptors’u uzatmada 118-110 yenerek üst üste 6. galibiyetini elde etti.

Portland kazanmayı sürdürüyor
Paylaş

Kobe Bryant, antrenmanlara yeni başladı ancak Los Angeles Lakers’ın Bryant’sız oynadığı bölümü beklenenden iyi geçtiği söylenebilir. Sahasında Detroit Pistons’ı konuk eden Lakers, 114-99 kazanarak 12. maçında 5. galibiyetini aldı. Lakers’ta Jordan Hill 24 sayı 17 ribaunt, Steve Blake ise 9 sayı 16 asistle galibiyette önemli pay sahibi oldu.

Geride bıraktığımız sezonu rüya gibi geçiren Memphis Grizzlies, bu seneye yavaş başladı. Grizzlies sezonun 10. maçında Sacramento Kings’i deplasmanda 97-86 yenerek 5. galibiyetini elde etti ve rahat bir nefes aldı. Memphis’te Marc Gasol 19 sayı 8 asist 9 ribauntla sahanın yıldızıydı.

Batı Konferansı’nda sürpriz bir çıkış gerçekleştiren Portland Trail Blazers ise deplasmanda Toronto Raptors’u uzatmada 118-110 yenerek 10.maçında 8. galibiyetini elde etti. Portland’da La Marcus Aldridge ve Damian Lillard 25’er sayı atarken, Nicolas Batum, 15’de 8 isabetle 24 sayı, 6 ribaunt 4 asist 2 blok üreterek galibiyette başrolü üstlendi. Bu galibiyet, Portland'ın üst üste 6. galibiyeti oldu. (SPOR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

ÖSO Komutanı yaralı olarak getirildiği Antep\'te öldü

SONRAKİ HABER

ABD’de hortum felaketi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...