13 Kasım 2013 14:54

GSW, 'uzun üçlü'ye top göstermedi

Detroit Pistons, sezon başında Josh Smith’i 2 genç ve gelecek vadeden pivotu Greg Monroe ile Andre Drummond’la birleştirirken pota altını tamamen karartmayı hesaplıyordu. Golden State Warriors deplasmanında bu hesapları pek de tutmadı.

GSW, \'uzun üçlü\'ye top göstermedi
Paylaş

Detroit Pistons, sezon başında Josh Smith’i 2 genç ve gelecek vadeden pivotu Greg Monroe ile Andre Drummond’la birleştirirken pota altını tamamen karartmayı hesaplıyordu. Golden State Warriors deplasmanında bu hesapları pek de tutmadı. Drummond-Monroe-Smith üçlüsü Drummond’un 14 ribauntuna karşın toplamda 19’da kalınca, GSW pota altında 43-34’lük bir üstünlük kurdu. Buna GSW’nin hücumdaki tartışılmaz kalite farkı da eklenince Oakland kentinin takımı sahadan 113-95 galip ayrıldı. GSW’de Stephen Curry 10’da 7 isabetle ürettiği 25 sayıyla gecenin tüm ligde en verimli oyuncusu oldu.

Bir başka farklı galibiyeti de son 2 sezonun şampiyonu Miami Heat elde etti. Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve özellikle de savunmadaki tembelliği eleştirilen Florida temsilcisi, Milwaukee Bucks’ı 118-95 yenerken, bu konuda da daha istekli göründü. Heat, Bucks’ı yüzde 41 saha içi isabetinde tutarken, LeBron James de 21’de 13 isabetle 33 sayı kaydederek takımını hücumda taşıyan isim oldu.

Gecenin diğer maçlarında şu sonuçlar alındı: Los Angeles Lakers-New Orleans Pelicans 116-95, Dallas Mavericks-Washington Wizards 105-95. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Şike dosyası Yargıtay’da

SONRAKİ HABER

Avusturya’da şike operasyonu: 3 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...