10 Kasım 2013 16:07

Yine de alkışlar Konak Belediyespor'lu kadınlara

Bir ilki başararak UEFA Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonlar Ligi’nde 2.tura yükselen Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı evinde Avusturya temsilcisi SV Neulengbach’a 3-0 yenildi.

Yine de alkışlar Konak Belediyespor\'lu kadınlara
Paylaş

Bir ilki başararak UEFA Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonlar Ligi’nde 2.tura yükselen Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı çeyrek final umutlarını mucizelere bıraktı. İzmir ekibi Alsancak Stadı’nda evinde Avusturya temsilcisi SV Neulengbach’a  3-0 yenildi.

Mavi beyazlı ekip ilk yarıda Avusturyalı takımın 10 numaralı oyuncusu Nina Burger’in 35. dakikada attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Coşkulu bir izleyici önünde oynanan müsabaka bir hayli çekişmeli geçti.  

3 İsveçli 1 Türkiyeli hakemin yönettiği maçta Konak Belediyespor kalecisi Fatma Şahin yaptığı kurtarışlarla takımının en iyilerindendi.

Konak Belediye Bandosu da çaldığı ezgilerle taraftarı daha coşturdu. Kapalı tribünün tamamen dolduğu karşılaşmada açık tribün de yarı yarıya doldu. İlk tur maçına göre tribünler çok daha doluydu. Tribünlere çocukları ile gelen aileler ve İzmirli diğer takımların taraftarları da Konak Belediyespor’u yalnız bırakmadı.

BURGER HAT TRİCK YAPTI

Maçın ikinci yarısında Konak Belediyespor’a karşı üstünlük sağlayan SV Neulengbach’un 10 numaralı oyuncusu Nina Burger’in 75. ve 89. dakikalarda attığı gollerle farkı 3’e çıkardı. 89. dakikada sakatlanan Konak Belediyespor’un 77 numaralı oyuncusu Sevgi Çınar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Rövanş maç 14 Kasım’da Avusturya’da oynanacak. Müsabakalar sonucunda üstünlük sağlayan takım Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynama hakkına sahip olacak. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Güzellik sömürüsünün Venezuela hali

SONRAKİ HABER

Gülsuyu\'da polis ablukasına karşı halk toplantısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...