10 Kasım 2013 09:18

Yatağan'da akbabalara geçit yok

Özelleştirme İdaresine bağlanan Yatağan-Yeniköy-Kemerköy Termik Santral ve Kömür Ocaklarında çalışan 300 maden ve enerji işçisi bazı şirket yetkililerinin işyerlerini görmeye geldikleri duyumunu alınca Milas Yeniköy Linyit İşletme nizamiyesi önünde sabah saat 08.00’de toplanıp “Sabrımızı test etmesinler” dedi.

Yatağan\'da akbabalara geçit yok
Paylaş

Özelleştirme İdaresine bağlanan Yatağan-Yeniköy-Kemerköy Termik Santral ve Kömür Ocaklarında çalışan 300 maden ve enerji işçisi bazı şirket yetkililerinin işyerlerini görmeye geldikleri duyumunu alınca Milas Yeniköy Linyit İşletme nizamiyesi önünde sabah saat 08.00’de toplanıp “Sabrımızı test etmesinler” ded.

Burada konuşan Maden-İş Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin “Siyasi iktidar mensupları santral ve kömür ocaklarımızı kimlere söz vermişlerse veya kimlerin bu ihaleye katılmalarını istemişlerse onlar da buralara gelerek bizim huzurumuzu bozuyorlar. Bunlar akbabalardır. Bunlar kan emicilerdir, bunlar çekirge sürüsüdür. Ancak hem bu yağmacıların hem de iktidarın hesaplarını bozacağız” dedi.

10 Ekim’de yaptıkları Ankara yürüyüşünde gerekli yerlere mesajlarını ilettiklerini söyleyen Girgin, “Görünen o ki iktidar mesajı algılamamış. Sabrımızın da bir sınırı var” diye konuştu. İşçiler sloganlarla da özelleştirmeye tepki gösterdi. (Muğla/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Yaşam savunucuları Ege Çevre Kurultayında buluştu

SONRAKİ HABER

Savaşın mağduru yine çocuklar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...