09 Kasım 2013 11:49

'Süreç sırat köprüsü üstünde'

BDP Grup Başkan Vekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, İmralı ziyareti sonrasında açıklama yaptı.

\'Süreç sırat köprüsü üstünde\'
Paylaş

PKK Lideri Abdullah Öcalan ile görüşen BDP ve HDP heyeti İmralı'dan döndü. Görüşme sonrasında bir açıklama yapan HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Öcalan'ın "Çözüm süreci ciddi bir aşamaya gelmiştir. Süreç halen devam etmekle beraber bir sırat köprüsü üzerindedir. Bütün olumsuzluklara rağmen tek canlı da olsa barış iradesini sürdürme kararlılığımız vardır" dediğini söyledi.

BDP Grup Başkan Vekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, PKK Lideri Öcalan ile görüşmelerinin ardından İmralı Adası'ndan döndü. HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Öcalan'ın "Çözüm süreci ciddi bir aşamaya gelmiştir. Süreç halen devam etmekle beraber bir sırat köprüsü üzerindedir. Bütün olumsuzluklara rağmen tek canlı da olsa barış iradesini sürdürme kararlılığımız vardır" dediğini söyledi.

ÖNDER YENİDEN HEYETTE YER ALDI

BDP’nin 6’ncı İmralı heyetinden Gezi olaylarındaki rolü nedeniyle çıkartılan HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’e yeniden İmralı vizesi çıkmış oldu. Önder, son olarak beşinci BDP heyeti içerisinde 14 Nisan’da İmralı’daki görüşmelere katılmıştı. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Başbakan\'ın \'görmediği\' Vanlılar

SONRAKİ HABER

Ev basan polisler kadını neden korumuyor?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa