06 Kasım 2013 16:20

500 kere maşallah!

LeBron James, Michael Jordan’dan sonra üst üste 500 maç çift haneli sayılarda skor üreten ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

500 kere maşallah!
Paylaş

LeBron James, Michael Jordan’dan sonra üst üste 500 maç çift haneli sayılarda skor üreten ilk oyuncu olarak tarihe geçti. Miami Heat’in Toronto Raptors’ı deplasmanda 104-95 yendiği maçta harika bir performans ortaya koyan James, 20’de 13 isabetle 35 sayı üretti. İstatistiklerine 8 ribaunt ve 8 asist ekleyen James’in en büyük destekçisi ise 20 sayı kaydeden Dwyane Wade oldu.

Sezona kötü bir başlangıç yapan New York Knicks için olumsuz haberler gelmeye devam ediyor. Sahasında Charlotte Bobcats’e 102-97 yenilen Knicks’te Tyson Chandler sağ bacağından sakatlandı. Chandler’ın durumu netlik kazanmasa da bir süre sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor.

Batı Konferansı’na hızlı bir giriş yapan Houston Rockets ise 5. maçında 4. galibiyetini aldı. Portland Trail Blazers deplasmanında etkileyici bir hücum performansı sergileyen Rockets, takım halinde yüzde 54 saha içi isabeti kaydetti. Rockets’ta James Harden 18’de 11 isabetle 33 sayı, Dwight Howard ise 13’te 10 isabetle 29 sayı atarak bu yüksek yüzdede önemli rol oynadı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İŞKUR’da ikramiye talebi

SONRAKİ HABER

\'Yazıyı buldum ve dehşete kapıldım\'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...