02 Haziran 2011 07:00

Diyarbakır 4 Haziran’a kilitlendi

CHP ve AKP’nin rağbet görmeyen mitinglerinin ardından Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku, Diyarbakır’da tarihi bir mitinge hazırlanıyor. Mitinge onbinlerin katılması bekleniyor. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ‘terör örgütü’ olarak ilan ettiği BDP ve Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku, İstasyon Meydanı&rs

Diyarbakır 4 Haziran’a kilitlendi
Paylaş

CHP ve AKP’nin rağbet görmeyen mitinglerinin ardından Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku, Diyarbakır’da tarihi bir mitinge hazırlanıyor. Mitinge onbinlerin katılması bekleniyor. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ‘terör örgütü’ olarak ilan ettiği BDP ve Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku, İstasyon Meydanı’nda on binlerin katılacağı tarihi bir mitinge hazırlanıyor.

4 Haziran Cumartesi saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında İstasyon Meydanı’nda yapılacak olan miting için hazırlıkların sürdüğü kentte hummalı bir çalışma var. Bildiriler, afişler, halk toplantılarıyla, sokak sokak gezerek mitinge çağrı yapan Blok bileşenleri mitingin oldukça görkemli olacağını belirtiyorlar. Yüzbinin üzerinde kişinin beklendiği mitingde Başbakan’ın Diyarbakır mitinginde BDP’ye yönelik yaptığı açıklamalar, Demokratik Özerklik ve son dönemde AKP’nin Kürtlere karşı takındığı saldırgan tutuma ilişkin önemli mesajlar verilecek. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

‘Başbakan gelsin Karacadağ’ı görsün’

SONRAKİ HABER

Kürt din adamlarından Başbakana tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa