05 Kasım 2013 18:28

Öğrenci evleri için gerekirse yasal düzenleme yaparız

Başbakan Erdoğan, 'O evlerde karmakarışık şeyler oluyor, müdahale edeceğiz' açıklamasını sürdürdü. Erdoğan, 'Kişilerin müstakil evlerinde farklı bir kız farklı bir genç ile kalması ne denli uygun olabilir?' dedi.

Öğrenci evleri için gerekirse yasal düzenleme yaparız
Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Finlandiya'ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

'GEREKİRSE YASAL DÜZENLEME YAPARIZ'

Erdoğan, öğrenci evleriyle ilgili soruya 'Eğer yasal düzenleme gerekiyorsa yaparız. Kişilerin müstakil evlerinde farklı bir kız farklı bir genç ile kalması ne denli uygun olabilir? Siz uygun buluyorsanız size hayırlı olsun' dedi.

Bir gazetecinin 'Kız ve erkek öğrencilerin tuttukları evlerle mi ilgili yoksa yurtlarla ilgili mi atılacak adımlar?'  sorusu üzerine Başbakan Erdoğan:

'Kız erkek artık karışık yurt dönemini biz kapattık. Şu ana kadar yüzde 75 düzenlemeyi yapmış durumdayız. Kızlar ile erkeklerin aynı kampüsü paylaştıkları bu fırsatı verecek yurtlar olmayacak. Ev olayına gelince. Aynı daireyi kız erkek paylaşım noktasında ciddi şikayetler var' dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Taciz ve şiddet münferit değil

SONRAKİ HABER

Size yeni haberlerimiz var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...