05 Kasım 2013 15:39

Deutsche Bank CEO’suna soruşturma

Deutsche Bank’ın CEO’su Juergen Fitschen, Kirch medya şirketinin batmasıyla ilgili soruşturmada şüpheli ilan edildi. 65 yaşındaki bankacı, Alman Kirch medya şirketinin batmasının ardından açılan ve 10 yıldır süren davada ifade verecek.

Deutsche Bank CEO’suna soruşturma
Paylaş

Deutsche Bank’ın CEO’su Juergen Fitschen, Kirch medya şirketinin batmasıyla ilgili soruşturmada şüpheli ilan edildi. 65 yaşındaki bankacı, Alman Kirch medya şirketinin batmasının ardından açılan ve 10 yıldır süren davada ifade verecek. CNBC-e’nin haberine göre; Kirch ailesinin varisleri, Fitschen’i yanıltıcı kanıtlar düzenleyip medya şirketinin batmasına neden olmakla suçluyor. Deutsche Bank’tan yapılan açıklamada ise banka yönetiminin Fitschen’in suçlamalardan aklanacağına emin olduğu ifade edildi.

DAVALAR KÂRLARI YEDİ

Deutsche Bank, bu son davanın haricinde, aralarında Libor oranlarını maniple etmekle itham edildiği birkaç davayla daha karşı karşıya. Bankanın bu yılın üçüncü çeyreğindeki yasal masrafları 1.2 milyar dolara ulaştı. Deutsche Bank bu yüzden üçüncü çeyrekte kâr edemedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yurttaş Kazım yine HES\'e karşı mücadelede

SONRAKİ HABER

Hak-İş: e-üyelik ertelenmesin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...