04 Kasım 2013 18:45

ESP'li Çağdaş Küçükbattal gözaltına alındı

Gezi direnişi sırasında polislerce atılan gaz bombasının gözüne isabet etmesi ile bir gözünü kaybeden ESP'li Çağdaş Küçükbattal gözaltına alındı.

ESP\'li Çağdaş Küçükbattal gözaltına alındı
Paylaş

Gezi direnişi sırasında polislerce atılan gaz bombasının gözüne isabet etmesi bir gözünü kaybeden Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) üyesi Çağdaş Küçükbattal gözaltına alındı. Küçükbattal'ın öğle saatlerinde evinden çıktığı anda polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Küçükbattal'ın neden gözaltına alındığı öğrenilemezken, avukatlarına haber vermesi de engellendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan ESP, "Önceki operasyonlarda gözaltına alınanlara 'Çağdaş'ı, şimdi tedavi oluyor sonra alacağız' diyen polisler bugün bu tehditlerini gerçekleştirmek üzere harekete geçtiler. AKP iktidarının Gezi direnişine yönelik intikam saldırılarının parçası olan ve parti üye ve yöneticilerimize dönük gözaltı ve tutuklama operasyonlarının derhal durdurulmasını ve gözaltına alınan Çağdaş Küçükbattal ile tutuklu bulunan tüm tutsakların serbest bırakılmasını istiyoruz" dedi.

Küçükbattal'ın evinde polis araması yapıldı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

TAYAD\'lı 16 kişi gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Bu saldırı tablosunu çok iyi tanıyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...