03 Kasım 2013 06:00

Nets’ten Heat’e gözdağı

Brooklyn Nets’e konuk olan Heat, sahadan 101-100 mağlup ayrıldı. Paul Pierce ve Joe Johnson 19’ar sayıyla ev sahibini sırtlarken, LeBron James’in 26 sayı 7 ribaunt 6 asistlik performansı yeterli olmadı.

Nets’ten Heat’e gözdağı
Paylaş

NBA’de Doğu Konferansı artık çok daha çetin. Son şampiyon Miami Heat, sezonun henüz üçüncü maçında ikinci yenilgisini aldı bile. Bu yıla Paul Pierce, Kevin Garnett, Andrei Kirilenko gibi önemli transferlerle giren Brooklyn Nets’e konuk olan Heat, sahadan 101-100 mağlup ayrıldı. Paul Pierce ve Joe Johnson 19’ar sayıyla ev sahibini sırtlarken, LeBron James’in 26 sayı 7 ribaunt 6 asistlik performansı yeterli olmadı.

Geride bıraktığımız sezonun diğer finalisti San Antonio Spurs ise yoluna kayıpsız devam ediyor. Los Angeles Lakers’a konuk olan Spurs, 91-85 kazanarak ikide iki yaptı. Tim Duncan’ın sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta Tony Parker kaydettiği 24 sayıyla takımını sırtladı.

Dwight Howard’la bir anda Batı’nın en güçlü ekipleri arasına giren Houston Rockets da Teksas derbisinde Dallas Mavericks’e geçit vermedi: 113-105. İkiz kuleler Dwight Howard ve Ömer Aşık’ın 26 ribaunt topladığı maçta, Rockets’ı hücumda da James Harden taşıdı. Yıldız oyuncu 34 sayısını 17’de 11 gibi muhteşem bir isabet oranıyla kaydetti.  (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Dünya’nın ‘cehennem ikizi’ keşfedildi!

SONRAKİ HABER

Yıldırım’a jet cevap

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...