01 Kasım 2013 06:00

Halkın parasıyla propaganda

MHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’nün, adaylığı belli olduktan sonra başkanı olduğu Ceyhan Belediyesi imzalı afişlerin Adana’da merkezde asılmaya başlanması dikkat çekti.

Halkın parasıyla propaganda
Paylaş

Volkan Pekal

3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığı Ceyhan’da halk sık sık suların kesilmesi, yolların bozuk olması gibi sorunlarla boğuşurken Sözlü, MHP tarafından Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildi. Sözlü’nün, aday olduktan sonra Adana caddelerinde Ceyhan Belediyesi imzalı büyük bir fotoğrafının olduğu Kurban Bayramı ve sonra 29 Ekim afişleri görülmeye başladı. Halkın bayramını kutlayan afişlerin Ceyhan sınırlarını aşıp Adana merkezine kadar gelmesi Sözlü’nün Ceyhan Belediyesi bütçesiyle seçim çalışması yaptığı değerlendirmelerine neden oldu.

Ceyhan’da 15 yıldır yapılmayan yol çalışmasının seçimlere 3 ay kala yoğunlaştırması halkı mağdur etmeye başladı. Ceyhan halkı yolların sökülmesi yüzünden yağmur yağdığında işyerlerine ayaklarında poşetle gitmek zorunda kalıyor. Bunun dışında Ceyhan’da sık sık su kesintisi yaşanıyor. Günlerce süren su kesintisi Ceyhan halkının en büyük sorunları arasında. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Van Valisi ve AFAD suçlu bulundu

SONRAKİ HABER

Frances Ha

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...