31 Ekim 2013 15:16

Terim: Bazılarına hakkımı helal etmiyorum

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray Kulubü’nde kendisine yaşatılanlardan dolayı bazılarına hakkını helal etmediğini söyledi.

Terim: Bazılarına hakkımı helal etmiyorum
Paylaş

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray Kulubü’nde kendisine yaşatılanlardan dolayı bazılarına hakkını helal etmediğini söyledi.

Galatasaray Yönetim Kurulu tarafından görevine son verildikten sonra sessizliğini bozan Terim, yaşananlar hakkında açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar Galatasaray’a zarar vermemek için sustuğunu; fakat gündemin değişmediğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Bu sürede yaralandığımı hissettim. Benim de değerlerim ve ailem var. Ben de düşünen, üzülen, kızan ve kırılan bir insanım. Galatasaray'a zarar vermemek adına endişe ettim. Ama bakıyorum ki sistematik bir şekilde sürdürülen bir itibarsızlaştırma çabası var. Şu an konuşarak yanlış yapıyor olsam da, rahatlamak için konuşmaya karar verdim. Yoksa Divan Kurulu'nda konuşacaktım. Ama bunu öne alma sebebim çok açık ve bariz" diye konuştu.

Tecrübeli hoca, “Galatasaray’da yönetim değişikliğinin ardından Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın ayrılıkları, Mersin İdman Yurdu maçı sonrasında TFF’ye yapılan ziyaretler sonrası konuşulanlar, aylar öncesinden hoca isimlerinin yer alması, primin futbolcular ile konuşulması, başarıdan sonra sadece futbolcuların tebrik edilmesinden sonra başka birisi de olsa benim yerimde istifa ederdi” dedi.

Fatih Terim, Galatasaray’da sezonu şampiyon olarak dördüncü yıldızı takmak istediği yönünde açıklama yaptıkça her şeyin şiddetin artığını vurgulayarak, “Ben zaten Antalyaspor maçı sonrasında net bir şekilde görevimin başındayım. Göndermeye çalışsalar bile gitmemek için direnirim demiştim. İhtiyaç duyulduğu zaman sorgusuz sualsiz elimi taşın altına koyarım. Galatasaray Kulubü’nde bana yaşatılanlardan dolayı bazılarına hakkımı helal etmiyorum. Burada suçlu, suçsuz aramıyoruz. Bana yapılanları Galatasaraylılar içine sindiriyor ve affediyorsa ben de onları affediyorum" diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hacettepe işçisi insanca çalışmak istiyor

SONRAKİ HABER

Nükleer santral anlaşmasına Sinop’tan tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...