29 Ekim 2013 16:20

Ankara'da dün gözaltına alınan 19 kişi serbest bırakıldı

Ankara'da dün görülen Ethem Sarısülük davasından sonra polisin müdahalesi sırasında gözaltına alınan 19 kişi, savcılık işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Ankara\'da dün gözaltına alınan 19 kişi serbest bırakıldı
Paylaş

Ankara'da dün görülen Ethem Sarısülük davasından sonra polisin müdahalesi sırasında gözaltına alınan 19 kişi, savcılık işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen Ethem Sarısülük davasından sonra polis saldırısı sırasında gözaltına alınanlar Ankara Adliyesi'ne getirildi. Savcılığa çıkarılan Göksel Ilgın, Yiğithan Kavukçu, Serhat Engin, Köser Deniz Altaylı, Semih Turhan, Süleyman Boyraz, Haydar Taşkıt, Arda Şahin, Arifcan Şener, Kenan Köklüağaç, Kardelen Yavuz, Alisa Candan Karsu, Derya Dönmez, Merve Ergün, Özge Aydın, Birsen Dönmez, Yaprak Yılmaz, Fulya Aydoğan ve Ayşe Kutlucan ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Öte yandan Başkent Dayanışması ise, Adliye binası önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamayı yapan Ayşen Kavaz, AKP hükümetinden adalet beklemediklerini belirterek, "Bizler bu ülkede yaşayan milyonlar olarak kendi haklarımız için 31 Mayıs'tan beri eşitlik, özgürlük ve demokrasi için çıktığımız bu yolda adımlarımız düne göre daha kararlı ve yan yana. 2 Aralık'ta Ethem için adalet için yeniden yan yana geleceğimizi tüm kamuoyuna duyuruyoruz" dedi.

Açıklamadan sonra kitle slogan eşliğinde dağıldı. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

BDP’den Facebook sansürüne tepki

SONRAKİ HABER

Nusaybin-Qamişlo arasındaki \'duvar\' yükseliyor!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...