25 Ekim 2013 18:47

Forumlardan Vanlı depremzedelere destek

Depremzedelerin sorunlarını yerinden görmek için İstanbul'dan Anadolu Konteyner Kent'e gelen Yoğurtçu Parkı Forumu ve Doğancılar Parkı Forumu üyeleri depremzedelerin çığlığına karşı sessiz kalmayacaklarını dile getirdi.

Forumlardan Vanlı depremzedelere destek
Paylaş

Gezi Parkı direnişinin ardından İstanbul'da kurulan Kadıköy Yoğurtçu Parkı Forumu'ndan Hakan Hopanoğlu, Çetin Güney, Ayşegül Seray ve Beyza Yılmaz ile Üsküdar Doğancılar Parkı Forumu'ndan Hazal Sevdin, Vanlı depremzedeler ile bir araya gelmek amacıyla Anadolu Konteyner Kent'te açlık grevinde olan depremzedeleri ziyaret etti. Depremzede kadınlar ve çocuklarla kucaklaşan ziyaretçiler, depremzedelerin sorunlarını dinledi.

Burada konuşan Kadıköy Yoğurtçu Parkı Forumu Temsilcisi Hakan Hopanoğlu, son zamanlarda konteyner kenet ile ilgili çıkan haberlerin kendilerini üzdüğünü, bu üzücü haberleri platformlarına taşıdıklarını belirtti. Hopanoğlu, "Bu insanların bu kadar acı yaşamasına gönlümüz razı olmadı. Anadolu Konteyner Kent'teki durumu diğer platformlara da taşıdık, kendi aramızda tartıştık. Van'a gelmek için 5 kişilik bir grup oluşturduk" dedi. Konteynerdeki sıkıntıları yerinde tespit ederek daha net bilgi elde etmek için sorunun olduğu yere geldiklerini söyleyen Hopanoğlu, "Bu çığlığı İstanbul'da duyduk, sessiz kalmayacağız. Elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

74 Boko Haram militanı öldürüldü

SONRAKİ HABER

İHD ve Mardin Barosu, \'utanç duvarı\'na ilişkin raporu açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa