25 Ekim 2013 17:38

Avcı'dan istifa açıklaması: Messi beni istiyor

Mili Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın Eskişehir’den Belediye Başkan aday adayı olmak için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan istifa ettiği yolundaki haber Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ı kahkahalarla güldürdü.

Avcı\'dan istifa açıklaması: Messi beni istiyor
Paylaş

Mili Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın Eskişehir’den Belediye Başkan aday adayı olmak için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan istifa ettiği yolundaki haber Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ı kahkahalarla güldürdü. Çağlayan'ın "Gülmem geçtikten sonra açıklama yapın" demesi üzerine Bakan Nabi Avcı, "Muhtelif teklifler var. Messi jübile yapmadan Barcelona’nın teknik direktörü olmamı istiyor" dedi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın memleketi Muş’a yaptırdığı Meslek Yüksekokulun (MYO) açılışına Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile birlikte katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa ettiği yolundaki haberleri soran gazetecilere esprili yanıt verdi. Bakan Avcı, soruyu yanıtlamaya hazırlanırken Bakan Zafer Çağlayan kahkahalarla gülmeye başladı. Adının verildiği MYO yerleşkesinde Zafer Çağlayan"Sayın Bakanım gülmem geçtikten sonra açıklama yapın" diye ricada bulundu.

Bakan Nabi Avcı daha sonra "Muhtlif teklifler var. Messi illaha ben jübilemi yapmadan Barcellona’nın teknik direktörü olarak 'gel' diyor. Los Angeles Lakers'den teklif var. Michael Jordan’dan sonra zor durumda kalmışlar. Hepsini değerlendireceğim. Ama Barcellona ciddi anlamda ısrarlı. Kısaca teklif çok. Los Angeles ciddi görünüyor. Gerekli cevabı aldınız. Lütfen bunu merkeze geçiniz" diye konuştu.Avcı’nın bu açıklamasından sonra Bakan Zafer Çağlayan, "Sayın bakanımın daha çiçeği burnunda. Hocamın bakanlığından sıkılan var, herhalde" dedi. (Muş/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Cizre\'de öldürülen kadın için yürüyüş

SONRAKİ HABER

Tunus\'ta yeni süreç başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...