24 Ekim 2013 15:34

Gülen’in teşekkürü Twitter’ı salladı

Bir süredir hasta olan Fethullah Gülen, siyaset ve iş dünyasından birçok isme geçmiş olsun mesajı yayımladı. Gülen’in Zaman gazetesine verdiği iki tam sayfa ilan Twitter’in en çok konuşulan konusu oldu.

Gülen’in teşekkürü Twitter’ı salladı
Paylaş

Bir süredir hasta olan Fethullah Gülen, siyaset ve iş dünyasından birçok isme geçmiş olsun mesajı yayımladı.  Gülen’in Zaman gazetesine verdiği iki tam sayfa ilan Twitter’in en çok konuşulan konusu oldu.

Gülen ilanında, “Gönlüm isterdi ki, bu kadirşinas insanların her birinin seslerini duyayım, onlara tek tek cevap vereyim. Ne var ki, buna imkanlar müsaade etmiyor” ifadelerini kullandı.

Fethullah Gülen’in teşekkür ettiği kişiler arasında dikkat çeken isimler var. Gazeteciler Taha Akyol, Enis Berberoğlu, Metehan Demir, Eyüp Can, Deniz Zeyrek, politikacılar Gürsel Tekin ve Sırrı Süreyya Önder bunlardan sadece birkaçı.

Konu hakkında Twitter'da yazılan bazı yorumlarsa şöyle;

@geronimoapo: günaydın... fethullah gülen iki tam sayfa ilanla teşekkür listesi yayınlamış.. ben yokum...
@kiternnr: Bi geçmiş olsun telefonu, bi teşekkür mesajı buzlar eridi. Allah birlik beraberlik versin.
@denesenese: Yalnız bu hoca efendi çok oluyor artık! İkidir arıyorum, telefonlarıma çıkmıyor; yetmemiş gibi teşekkür listesine de almamış beni! Ayıptır
@BarisTahmaz: Gürsel Tekin’de aramış Fettullah Beyefendi Hazretlerini, arayın arayın politikacıların kontörü yer yöne sınırsız
@baristerkoglu:  Fethullah Gülen’e böyle bir listeyi yayınladığı için hepimiz teşekkür etmeliyiz bence:) (MEDYA SERVİSİ)


 

ÖNCEKİ HABER

Kıdem tazminatı ve geleceğin için #Direnişçi

SONRAKİ HABER

Yabancı gazetecilere baskı yapılıyor mu?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...