23 Ekim 2013 15:30

Polisin bulamadığı Tuncel’i muhabir buldu!

Gazeteci Hrant Dink suikastı davasından sanık olarak yargılanan Erhan Tuncel hakkında yakalama kararı verileli bir aydan fazla zaman geçti. Ancak ne hikmetse polis bir türlü Erhan Tuncel’i bulamadı. Polisin arayıp da bulamadığını Star Gazetesi Muhabiri Helin Şahin buldu ve kendisiyle röportaj yaptı.

Polisin bulamadığı Tuncel’i muhabir buldu!
Paylaş

Gazeteci Hrant Dink suikastı davasından sanık olarak yargılanan Erhan Tuncel hakkında yakalama kararı verileli bir aydan fazla zaman geçti. Ancak ne hikmetse polis bir türlü Erhan Tuncel’i bulamadı. Polisin arayıp da bulamadığını Star Gazetesi Muhabiri  Helin Şahin buldu ve kendisiyle röportaj yaptı.

Günlerdir medyada Erhan Tuncel “sırra kadem bastı” haberleri yer alıyor. Erhan Tuncel’in nerede olduğu ya da birileri tarafından saklanma konusunda yardım alıp almadığı bilinmiyor!
Erhan Tuncel, Hrant Dink davasından aranırken Star Gazetesi Muhabiri Tuncel’i buldu ve sorular sordu. Tuncel, “Kaçmıyorum. Savunmam bitince teslim olacağım. İrtibatta olduğum isimleri açıklayacağım. Dink cinayetinde jandarmanın rolü büyük” dedi.

Erhan Tuncel’in 15 gün içinde teslim olacağını iddia etti. Polisin bulamadığı Tuncel’i gazetecinin nasıl bulduğu sorusu kafalarda soru işaretleri bıraktı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sönmez: Türkiye en kırılgan ülke

SONRAKİ HABER

ABD’de basın özgürlüğü eylemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...