22 Ekim 2013 21:30

Konteyner kentte patlama: 2 yaralı

Valilik tarafından elektrikleri kesilen depremzedelerin ısınmak için yaktığı tüpün patlaması sonucu 2 depremzede yaralandı.

Konteyner kentte patlama: 2 yaralı
Paylaş

Valilik tarafından elektrikleri kesilen depremzedelerin ısınmak için yaktığı tüpün patlaması sonucu 2 depremzede yaralandı.

Van Valiliği tarafından elektrikleri kesinlen depremzedelerin ısınmak için kullandığı tüpün patlaması sonucu 2 depremzede yaralandı. Anadolu Konteyner Kent'inde kalan Aslan ailesinin ısınmak amacıyla yaktığı tüpün patlaması sonucu Mustafa Aslan ile gelini Gül Aslan el ve kollarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangına ise depremzedeler tarafından müdahale edildiği belirtildi. Patlamanın ardından konteyner kente gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale edildi. Patlamada yaralan Gül Aslan, patlamanın verdiği şok ile ne yapacaklarını bilemediklerini ve yaşanan patlamada elinin yandığını dile getirdi.

'BİR GÜN CANIMIZI DA KAYBEDECEĞİZ'

Isınma sorunlarını giderecek başka yöntemleri olmadığı için tüpü devamlı yakmak zorunda olduklarını ifade eden Aslan, artık bu duruma çözüm bulunmasını istedi. Patlama esnasında korkuya kapılarak telaşlandıklarını söyleyen Aslan, "Patlama olunca kayınbabama bir şey oldu korkusuna kapıldım. Kolum birden kasıldı ve hareket ettiremedim. Felç olmuş gibiydim. Artık her gün Allah'a emanet yaşıyoruz. Bize neden artık bir çözüm bulunmuyor? Bir gün ısınmak için yaktığımız tüplerden dolayı canımızı da kaybedeceğiz" şeklinde konuştu.
Yaşanan patlamada sol elinden yaralanan Mustafa Aslan ise, bu duruma artık tahammüllerinin kalmadığını belirtti. Aslan, "Gelinim ısınmak için tüpü yaktı. Tüp birden alev aldı. Ne olduğunu anlayamadım. Tüpü dışarı atmak isterken elim yandı. Perdelerde alev aldı" diyerek yaşananları özetledi. (Van/DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Sana rantın yolları bana egzos dumanı

SONRAKİ HABER

Niğde\'de Kürtçe müzik dinleyen yurttaş öldürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa