22 Ekim 2013 16:49

Gazeteci Yılmaer toprağa verildi

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) eski başkanlarından, 84 yaşında vefat eden Hasan Yılmaer’in, Marmaris’teki Yeni Cami’de öğle namazı ardından düzenlenen cenaze törenine, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, ile çevre illerden gelen gazetecilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Gazeteci Yılmaer toprağa verildi
Paylaş

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) kıdemli üyelerinden, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) eski başkanlarından, 84 yaşında vefat eden Hasan Yılmaer’in, Marmaris’teki Yeni Cami’de öğle namazı ardından düzenlenen cenaze törenine, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, ile çevre illerden gelen gazetecilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Törenin ardından Hasan Yılmaer’in cenazesi İçmeler Belde Mezarlığı’nda toprağa verildi. Hasan Yılmaer'in eşi Naime, oğulları Esat ve Galip Yılmaer usta gazetecinin mezarına, son yıllarını geçirdiği Marmaris’in Selimiye Köyü’ndeki evlerinin bahçesinden getirdikleri toprağı döktü. Yılmaer’in eşi ve oğulları Selimiye Köyü’ndeki evinin bahçesine serpmek için de mezardan bir miktar toprak aldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Süleyman Yeter’in katiline 10 yıl ceza

SONRAKİ HABER

Dersim\'de sonbahar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa