22 Ekim 2013 14:17

Bahçeli Hükümete yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısındaki konuşmasında kaçırılan pilotlara değinerek, bunun peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Bahçeli Hükümete yüklendi
Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısındaki konuşmasında kaçırılan pilotlara değinerek, bunun peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Pilotların "alçakça" kaçırıldığını söyleyen Bahçeli konuşmasına şöyle devam etti: “Hükümet silahlı örgütlerle ilişki ağları kurmuştur. AKP’nin diyalog halinde olmadığı hiçbir örgüt kalmamıştır. Hükümet öyle bir imaj vermiştir ki Türkiye sanki terör ülkesidir. Vatandaşların kaçırılması kimseyi şaşkınlığa sürüklememelidir. Başbakan Erdoğan neden olduğu tuzakların, kumpasların mutlaka izahını yapmalıdır. Vicdanı varsa af dilemelidir. Pilotların kurtarılması mucize değildir. Ortada bir operasyon da yoktur. Havalimanlarına giderek pilotları karşılayan, sanki çok bir şey yapmış gibi algı yaratan Başbakan hiçbir şey yapmamıştır.”

Demokrasinin hesap verme sistemi olduğunu söyleyen Bahçeli, “Sandıktan ibaret değildir. Siyasi iktidar kendisinden sonra tufan olacağını iddia ediyorsa, orada demokrasi rafa kalmıştır. Demokrasilerde hiçbir siyasi yönetim baki değildir” dedi.

Grup toplantısındaki konuşmasında da andımızın kaldırılmasına değinen Bahçeli, “Ana dilde eğitim için kolları sıvayan, andımızı kaldıran AKP tarihi bir ihanetin içindedir. PKK sözde mezarlıklar oluşturmakta, İmralı’da görüşmeler sürmektedir. PKK tehdit çıtasını gittikçe yükseltmektedir” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

CHP’den ‘Suriye’ komisyonu

SONRAKİ HABER

Tuncel: Demokratik İslam Kongresi çağrısı el Kaide’ye karşı girişim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...