21 Ekim 2013 15:09

Gökçek'ten acizlik tanımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İnternethaber’den Nesrin Yılmaz’ın sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin bayramda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan harçlık almasını da ‘espri’ olarak niteledi. Bu konuyu eleştirenleri de acizlikle suçladı.

Gökçek\'ten acizlik tanımı
Paylaş

Bayramda bir gazetecinin Başbakan Erdoğan’dan harçlık istemesi tartışılmaya devam ediyor. Konu Gökçek’in de gündemindeydi. Nesrin Yılmaz’ın sorularına Melih Gökçek şöyle cevaplar verdi:
Bayramda bir gazeteci Başbakan’dan harçlık istedi, birçok kesimden de tepki aldı, siz ne düşünüyorsunuz?
“Ben de sana harçlık vereyim. (Gülüyor) Bir gazetecinin milletin karşısında harçlık istemesi bir espri. Bu espriyi ciddiye alarak işi öteye götürmek, işin cılkını çıkartmaktan başka bir şey değil. Espri de mi yapmayacağız yani.”
Maliye Bakanı da gazetecilere 5’er lira bayram harçlığı dağıttı, ne anlama geliyor bu? “Ben de sabah çocuklara para dağıttım camide. Maliye Bakanı vermiş, hoşlarına gitmiyorsa almasalardı! Bu gazeteciler 5’er liraya satılmış mı oldu şimdi. Bir gazeteci bir hatıra parasını alsa ne olur, bu bir espri. Bazıları Türkiye’de siyaset yapmaktan aciz. Aciz oldukları için bu tür konulara tersinden yükleme yapıyorlar. Bu yüklemelerin hiçbir anlamı yok, çok anlamsız. Birisi bir gazeteciye herhalde durup dururken para vermez. Bu bir hatıra parası gibi.”
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Gazeteci Yılmaer için Dünya gazetesinde tören düzenlendi

SONRAKİ HABER

Sosyal medya örgüt yuvasıymış!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...