21 Ekim 2013 14:51

Ece Temelkuran’dan veda

BirGün Gazetesi Yazarı Ece Temelkuran, gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği’nden ayrıldı. Ece Temelkuran bugün bir veda yazısı kaleme aldı.

Ece Temelkuran’dan veda
Paylaş

BirGün Gazetesi Yazarı Ece Temelkuran, gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği’nden ayrıldı. Ece Temelkuran bugün bir veda yazısı kaleme aldı. “Artık gitme zamanı” başlığını kullanan Temelkuran, “Düşündüm de BirGün’ü sevmem için bir sebep daha var: Son zamanlarda atılmadığım tek gazete! Bir de bana “Gitme kal” diyebilen tek canlı...” ifadelerini kullandı.

Gazetedeki genç arkadaşlara bazı hedefleri tutturmak için sert davranmış olabileceğini belirten Temelkuran, “Gazetede yeni bir sistem kurduk, iyi de işliyor. Hedefler koyduk, yol alınıyor. Dolayısıyla gönül rahatlığıyla gidiyorum” dedi.

 Ece Temelkuran sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan vedanın gazetenin yayın yönetmenliğine olduğunu belirtti. Yazmaya da devam edeceğini söyledi. Temelkuran şöyle dedi: Sevgili @BirGun_Gazetesi okuru, sizin açınızdan çok bir şey değişmeyecek. Ben yine yazmaya devam edeceğim. (MEDYA SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Buluşmaları başladı

SONRAKİ HABER

Gazeteci Yılmaer için Dünya gazetesinde tören düzenlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...