19 Ekim 2013 13:56

LGBT filmleri Tematik Gece’de

Düzenlediği kısa film gösterimleriyle bilinen Fil’m Hafızası, yine çok özel bir kısa film seçkisiyle sinefillerin karşısında.

LGBT filmleri Tematik Gece’de
Paylaş

Düzenlediği kısa film gösterimleriyle bilinen Fil’m Hafızası, yine çok özel bir kısa film seçkisiyle sinefillerin karşısında. Her ay farklı bir tema ve farklı bir konuk yönetmenle hazırlanan kısa film seçkisi ve eğlenceli müziklerle birlikte Tematik Gece, Ekim ayında da yoluna devam ediyor.
Queer Shorts ülkemizin tanınan kısa film ve klip yönetmenlerinden Gürcan Keltek’in sunumuyla 26 Ekim Cumartesi akşamı yine Ortaköy’ün renkli ve enerjik mekânı Bloom’da. Yurtiçi ve yurtdışında birçok uluslarararası film festivalinden prestijli ödüller kazanmış olan seçkideki LGBT temalı filmler Tematik Gece’de.
Mekân sponsorluğunu beyaz zambak ödüllü Bloom’un ve medya sponsorluğunu da seçkin bir marka olan Beyogluin’in üstlendiği etkinliğe özel medya eğitim kurumlarından SAE Enstitüsü proje desteği sağlıyor.
Bir Fil’m Hafızası organizasyonu olan Queer Shorts hosted by Gürcan Keltek biletlerini Biletix web sitesinden, satış noktalarından ve etkinlik akşamı Bloom’un girişinden temin edebilirsiniz.(KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Kemençeci Yaşar Turna mezarı başında anıldı

SONRAKİ HABER

Superman 75. Yaşını Kutluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...