19 Ekim 2013 06:00

‘Kazanamayanlar’ İstanbul’da

Spor Toto Süper Lig’de 8. hafta mücadelesi bugün oynanacak 3 maçla başlıyor.

‘Kazanamayanlar’ İstanbul’da
Paylaş

Spor Toto Süper Lig’de 8. hafta mücadelesi bugün oynanacak 3 maçla başlıyor.

Haftanın ilk maçında Elazığspor, sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Trond Sollied yönetiminde çıktığı son 3 maçı toplam 12 gol yiyerek kaybeden Elazığ, kötü gidişe son vermeyi hedeflerken, Eskişehir de Beşiktaş maçıyla ara verdiği galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Lige tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan ve tescil edilmeyen Beşiktaş maçını da sayarsak 7 maçta yalnızca 2 kez kazanabilen Galatasaray’ın puan kaybına tahammülü yok. Yeni Teknik Direktörü Roberto Mancini ile ilk kez Türk Telekom Arena’da bir maça çıkacak olan sarı kırmızılılar Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak. 4 haftadır kazanamayan Tolunay Kafkas yönetimindeki Karabükspor, geçtiğimiz sezon Galatasaray’ı sahasında 3-1 yenmeyi başarmıştı. Karadeniz temsilcisinde hedef bu başarıyı tekrarlamak. 19.00’da başlayacak maçı Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Günün diğer maçındaysa, Metin Diyadin’le lige kadrosunda önemli değişiklikler yaparak giren ancak şu ana kadar yalnızca 4 puan toplayarak son sıraya demir atan Gençlerbirliği, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 3 mağlubiyet alan Kasımpaşaspor, ligin 6. basamağında bulunuyor. 19.00’da başlayacak maçın hakemi İlker Meral. (SPOR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Banvit, TOFAŞ’ı ağırlıyor

SONRAKİ HABER

Snowden: Rusya\'ya gizli istihbarat taşımadım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...