17 Ekim 2013 12:57

Kaplan: Başbakan ateşle oynuyor

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Erdoğan’ın son açıklamalarıyla “ateş”le oynadığını ifade ederek, “Ateşkes sürecini bozan Başbakan da olsa, padişah da olsa, kim olursa olsun o ve partisi bu sürecin altında ezilecektir” uyarısında bulundu.

Kaplan: Başbakan ateşle oynuyor
Paylaş

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Başbakan Erdoğan’ın son açıklamalarıyla “ateş” ile oynadığını ifade ederek, “Ateşkes sürecini bozan Başbakan da olsa, padişah da olsa, kim olursa olsun o ve partisi bu sürecin altında ezilecektir” uyarısında bulundu.

Kaplan, Kurban Bayramı dolayısı ile BDP İdil (Hezex) İlçe Örgütü binasında yurttaşlarla bayramlaştı. Kaplan ve beraberindekiler, daha sonra ilçeye bağlı Sırtköy (Botan) ve Karalar (Ereban) beldelerinde düzenlenen bayramlaşmalara katıldı. Burada da konuşan Kaplan, Başbakan Erdoğan’ın bayram namazı çıkışında BDP’ye yönelik sarf ettiği konuşmayı hatırlatarak, “Erdoğan ateşle oynuyor. Barış sürecini heba edecek. Yerel seçimi kazanmak için, koltuk sevdası için demokratik çözüm sürecini bozacak. 30 yıldan beri devam eden çatışmalı süreç, son bir yıldır yerini ateşkese bırakmış. Ateşkes sürecini bozan Başbakan da olsa, padişah da olsa, kim olursa olsun o ve partisi bu sürecin altında ezilecektir. Hiç kimse dilini ‘barış’tan başka hiçbir şekilde kullanmasın. Artık kimse bu söylemleri kabul etmez” dedi. (Şırnak/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

EMEP ve CHP’den grevcilere destek

SONRAKİ HABER

Suriye Başbakan Yardımcısı Cenevre -2 için tarih verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...