15 Ekim 2013 08:50

Esenyurt'ta fabrika yangını

Esenyurt'ta yaklaşık 4 bin metrekare büyüklüğündeki fabrikada yangın çıktı. Fabrikayı saran alevleri söndürmek için itfaiyenin çalışması sürüyor.

Esenyurt\'ta fabrika yangını
Paylaş

Esenyurt'ta yaklaşık 4 bin metrekare büyüklüğündeki fabrikada yangın çıktı. Fabrikayı saran alevleri söndürmek için itfaiyenin çalışması sürüyor.

Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki bir fabrikada saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede fabrikayı sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, bir yandan yangını söndürmeye çalışırken diğer taraftan da mahsur kalan bir kişiyi kurtarmaya çalıştı.

Fabrikada 700 işçinin çalıştığı ancak bayram dolayısıyla içerde sadece bekçi ve elektrikçinin bulnduğu söylenirken mahsur kalan işçi Tanju Uğur da itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralı olarak kurtarılan Uğur,  ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yangın sırasında söndürme ve mahsur kalan işçiyi kurtarma çalışmaları sırasında çok sayıda itfaiye eri de dumandan etkilendi. İtfaiyecilere olay yerinde hazır bekletilen ambulanslarla müdahale edildi. Durumu ciddi olan itfaiyeciler ise hastaneye kaldırıldı.

Fabrikadaki yangın ise kısmen kontrol altına alındı. Fabrikadan yoğun duman çıkarken küçük çapta yanma devam ediyor. Polis ekipleri de olay yerinde incelemede bulunuyor.

Yangının çıkış sebebi ise yapılan çalışmaların ardından ortaya çıkacak. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Direnişteki işçiler FEDAŞ\'a yürüdü

SONRAKİ HABER

Filipinler\'de 7.2\'lik deprem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...