30 Mayıs 2011 10:51

Darıca’da ziyaret mitinge dönüştü

EMEK, Demokrasi, Özgürlük Bloku Kocaeli Bağımsız Milletvekili Adayı Emrullah Bingül, önceki gün saat 19:00 da Darıca BDP ilçe binasını, seçim çalışması yürüttüğü aralarında EMEP İl Başkanı Güner Kizir ile BDP İl Başkanı  Mehmet Alçınkaya’nın da bulunduğubir heyetle ziyaret etti.

Paylaş

bir heyetle ziyaret etti. Heyet, BDP ilçe binasında bekleyen aralarında EMEP Darıca ilçe yöneticilerinin de olduğu 2000 e yakın kişinin bulunduğu coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

İlk konuşmayı yapan BDP Darıca İlçe Başkanı Hikmet Koçak, heyeti ve kitleyi seçim
çalışmalarından dolayı teşekür ederek selamladı.Emek Partisi İl Başkanı Güner Kizir de yaptığı konuşmada 12 Haziran’a 15 gün kaldığını ve herkesin gecesini gündüzüne katarak çalışması gerktiğini vurguladı. BDP İl Başkanı Alçınkaya ise, yaptığı konuşmada “Yoğun bir çalışma yaparak adayımız Emrullah Bingül’ü Meclis’e göndermeliyiz” dedi. Daha sonra konuşan Bağımsız Aday Emrullah Gingül, Kürt sorununun demokratik çözümünün ve barışın zorunlu olduğunu  bu nedenle blok adaylarının tamamının Meclis’e gitmesi gerektiğini söyledi. Bingül, Kürtlerin, Alevilerin, ezilenlerin ve emekçilerin sesi olacağını belirtti.

Eymemin sonunda, final mitinginin 5 Haziran günü Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda saat 12.30’da yapılacağı duyuruldu. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Seçime 2 hafta kaldı

SONRAKİ HABER

Blok bileşenleri Aydın’da kamu emekçileriyle buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...