10 Ekim 2013 22:13

Yeni haber kuşaklarıyla daha güçlü

Yeni yayın dönemine "Gezi" heyecanıyla başlıyoruz. Roboski Katliamı, Gezi Direnişi, fabrika işgalleri gibi haber etiğinin turnusol kağıdı sayılacak dönemlerden yüzümüzün akıyla çıktık. Ancak bugün merkez medyanın geldiği hal bize daha çok sorumluluk ve görev yükledi kuşkusuz.

Yeni haber kuşaklarıyla daha güçlü
Paylaş

Yeni yayın dönemine "Gezi" heyecanıyla başlıyoruz. Roboski Katliamı, Gezi Direnişi, fabrika işgalleri gibi haber etiğinin turnusol kağıdı sayılacak dönemlerden yüzümüzün akıyla çıktık. Ancak bugün merkez medyanın geldiği hal bize daha çok sorumluluk ve görev yükledi kuşkusuz.

Gerçeğin alenen karartıldığı, boğulmak istendiği bu günlerde heyecanlı ve canlı tv isteyenlere ses olmak, çığlık olmak kaçınılmaz. Gücünü milyonlardan alan "Hayat" yine aynı sloganla, ama daha sıcak, daha aktüel, daha renkli haber kuşaklarıyla sizlere "Merhaba" diyecek.

SABAH VARDİYASI

hafta içi hergün saat 08:00'de

Gökhan Çetin ve Çağrı Sarı'nın sunumunu yaptığı Sabah Vardiyası'yla sizlere günaydın diyoruz. Gazetelerde neler var, köşe yazarları gündemlere dair neler söyledi, sanayi kentlerinde yaşayan emekçilerin gündemleri ve sorunları ne? Ankara güne hangi gelişmelerle başladı. Tüm bu soruların yanıtlarını Sabah Vardiyası'nda takip edeceksiniz.

VARDİYA GÖKHAN ÇETİN İLE SÜRÜYOR

hafta içi hergün saat 11:00'da

Saat 08:00'da başlayan Sabah Vardiyası, Gökhan Çetin'in modaratörlüğünde günün önemli gündem maddelerini mercek altına alacak. Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat, Hayat Televizyonu Genel Yayın Koordinatörü İskender Bayhan, Evrensel Gazetesi Yazarı Mustafa Yalçıner, Evrensel Gazetesi Ekonomi Editörü Bülent Falakaoğlu'nun konuk olacağı programda, Ankara, İzmir ve Diyarbakır başta olmak üzere pek çok ilden gerçekleşen canlı bağlantılarla da çok şey anlatacak, çok şey gösterecek.

VARDİYA HABER

hafta içi hergün saat 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00’da

Günün kısa özeti, son dakikalar, öne çıkanlar saat başında Zülem Paltacı'nın sunumuyla canlı tv izlemek isteyenlerin tercihi olacak.

AKŞAM VARDİYASI

hafta içi hergün saat 18:00'da

Cihan Çelik'in modatörlüğüyle günün öne çıkan gelişmeleri deneyimli gazeteciler, akademisyen ve aydınlarla karşınızda olacak. Dosya haberler, gelişmelerin arka planları ve özel röportajlarla madalyonun öteki yüzüne bakacağız.

ANA HABER

hafta içi hergün saat 19:00'da

Günün bütün gelişmelerini Akşam Vardiyası ile sizlere aktaran Cihan Çelik, Vardiya Ana Haber ile de günün tüm gelişmelerini sizlerle paylaşacak. "Güne dair fikrim olsun" diyorsanız günün tüm gelişmelerini öğrenebileceğiniz Ana Haberler'i kaçırmayın.

GECE VARDİYASI

hafta içi hergün saat 22:30'da

Gece Vardiyası ise Gözde Tüzer'in sunumuyla evlerinize konuk oluyor. Konuşulmayanı konuşan, tartışılmayanı tartışan Gece Vardiyası’nda hem günün haberlerini, hem de günün değerlendirmelerini bulacaksınız. Farklı illerden canlı bağlantılarla farklı konuları, tartışmaları ve sıcak gelişmeleri Gece Vardiyası'yla takip edeceğiz. Gece Vardiyası 00.00'dan itibaren tv izlemeye devam edenlerin haber bülteniyle karşısında olacak. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Büyükşehir’in Gezi fitnessi

SONRAKİ HABER

Okul bahçesinin dışı öğrencilere yasaklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa