30 Mayıs 2011 10:10

‘AKP’ye hesap soracağız’

EMEK, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Gaziantep Milletvekili adayı Akın Birdal’ın seçim çalışmaları büyük bir coşkuyla devam ediyor. Nizip ilçesinde konvoyla şehir turu yapan Birdal’ı yol güzergâhında bulunan insanlar alkış, zılgıtlarla selamladı. Birdal’a blok bileşenleri de eşlik etti. Birdal, Nizip’

‘AKP’ye hesap soracağız’
Paylaş

EMEK, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Gaziantep Milletvekili adayı Akın Birdal’ın seçim çalışmaları büyük bir coşkuyla devam ediyor. Nizip ilçesinde konvoyla şehir turu yapan Birdal’ı yol güzergâhında bulunan insanlar alkış, zılgıtlarla selamladı. Birdal’a blok bileşenleri de eşlik etti. Birdal, Nizip’te halk şöleninde bine yakın kişiye seslendi.

BİNLER BİRDAL İÇİN BİR ARADA

Gazikent Mahallesi’nde 3000 kişinin buluştuğu Halk Şöleni’ne Birdal’a destek için sanatçı İlkay Akkaya katıldı. Birdal’ı zılgıt ve alkışlarla karşılayan binlerce kişi “Akın Meclis’e” sloganı attı. Gördüğü ilgi karşısında sevindiğini dile getiren Birdal, AKP’nin iktidarıyla birlikte açlık ve yoksulluğun arttığını söyledi.  ‘Güçlü ekonomimiz var’ diye övünen Başbakan’a seslenen Birdal  “İşte burası Dilok, Türkiye gelir dağılımında en adaletsiz kentlerden biri.  Türkiye’de AKP’den önce 9 milyon aç insan vardı şimdi bu rakam 12 milyona çıktı.”dedi. Birdal’ın konuşmasının ardından sanatçı İlkay Akkaya ve Rojda sahne aldı. (Gaziantep/EVRENSEL)


 

ÖNCEKİ HABER

Batman’da gözler liderlerin mitinginde!

SONRAKİ HABER

Barış köprüsünü kuracağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...