08 Ekim 2013 06:33

Alem, Adnan'ın peşinde

Bu sezon Manchester United için yüzleri güldüren sayılı isimden biri Adnan Januzaj.

Alem, Adnan\'ın peşinde
Paylaş

Bu sezon Manchester United için yüzleri güldüren sayılı isimden biri Adnan Januzaj. 18 yaşındaki Arnavut asıllı Belçikalı genç yıldız adayı, United’ın hafta sonu Sunderland’i 2-1 yendiği maçta attığı 2 golle dikkatleri üzerine çekti. Ancak yeni menajer David Moyes’i düşündüren bir konu var. Januzaj’ın sözleşmesi gelecek sene bitiyor ve bu kadar yetenekli bir oyuncunun aklını çelmek isteyecek çok sayıda rakip çıkabilir. Halihazırda Juventus, Bayern Münih ve Real Madrid’in Januzaj’ı istediği konuşulurken, oyuncunun menajeri Dirk De Vriese de kulüp ismi vermese de birçok takımın 18 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgilendiğini doğruluyor.

Voetbal Nieuws’a konuşan De Vriese, Alex Ferguson’un ayrılmasıyla pazarlıkların sekteye uğradığını ancak yeniden görüşmelere başlandığını bildirdi.

United’ın sezon öncesi turunda müthiş performansıyla dikkat çeken Januzaj için David Moyes de övgü dolu sözler sarf ediyor.

Belçika vatandaşı Januzaj’ın hangi milli takım için oynayacağı konusu da tartışmalı. Ebeveynleri Arnavut ve Kosovalı olan Januzaj’ın ataları da Türkiye ve Sırbistan göçmeni. Januzaj’ı ikna etmek için bu konuda da uluslararası bir yarış sürüyor. Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’in de Januzaj ile yakından ilgilendiği öğrenildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

2018 Paris’e güçlü destek

SONRAKİ HABER

DHL işçisinin direnişi sonuç verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...