01 Ekim 2013 22:03

Yeni yasama yılı açılış resepsiyonu yapıldı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 24. Dönem 4. Yasamı yılı açılışı dolayısı ile Meclis Tören Salonu'nda bir resepsiyon verdi. İki yıl aradan sonra yapılan resepsiyona Cumhurbaşkanı Abdullah Gül eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte katıldı.TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, konukları tör

Yeni yasama yılı açılış resepsiyonu yapıldı
Paylaş

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 24. Dönem 4. Yasamı yılı açılışı dolayısı ile Meclis Tören Salonu'nda bir resepsiyon verdi. İki yıl aradan sonra yapılan resepsiyona Cumhurbaşkanı Abdullah Gül eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte katıldı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, konukları tören salonun girişinde karşılalayarak tek tek tokalaştı. Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrunnisa Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kuvvet komutanları, yüksek yargı mensupları ile çok sayıda milletvekili ve davetli katıldı. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Adana'da silahlı saldırı

SONRAKİ HABER

Kıdem tazminatı Başbakan'a sunulacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...