30 Eylül 2013 14:12

İşçileri taşıyan kamyonet devrildi: 8 ölü

Sakarya'nın Pamukova ilçesine bağlı Hayrettin köyünde, bahçelerde ayva toplayacak işçileri taşıyan kamyonetin bu sabah yoldan çıkarak ağaca çarptıktan sonra alev alması sonucu 8 işçi öldü, 11 işçi yaralandı. Kazada ölen işçilerin büyük kısmının kadın olduğu belirlendi.Kaza bug&

İşçileri taşıyan kamyonet devrildi: 8 ölü
Paylaş

Kaza bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Bölgedeki bahçelerde ayva  toplamaya giden işçileri taşıyan kamyonet, bilinmeyen nedenle yoldan çıkarak önce takla attı, daha sonra ağaça çarptı. Kamyonetin kasasında bulunan ve çoğunluğu kadın olan işçiler çevreye saçılırken, kamyonet de alev aldı.

YANARAK CAN VERDİLER

Kamyonet sürücüsü ile şoför mahallinde oturan 2 kadın alevler içinde kaldı. Kamyonet sürücüsü yanar halde kendisini aşağı atarken, yanında bulunan 2 kadın ise yanarak can verdi. Kazada ölenlerden 3'ü ile 12 yaralının da kimliği belirlendi. Kazada ölen diğer 5 kişinin ise kimlik belirleme çalışmaları sürüyor.

Kazada ağaca çarptıktan sonra alev alan kamyonette önde oturan ve yanarak ölen kadınlardan birinin 37 yaşındaki Nazlı Gülfer, diğerinin ise 33 yaşındaki Hülya Yeltekin olduğu  belirtildi. Kazada yaralanan ve ilçe hastanelerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra  Adapazarı'ndaki Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilen 12 kişinin adları ise şöyle; Kamyonet sürücüsü Hüseyin Yiğit, Ahmet Yeltekin, Sevda Acar, Nurcan Yeltekin, Müşerref Saraç, Duygu Yeltekin, Doğan Gülfer, Ebru Acar, Sevda Gültenin, Serdal Gültekin, Sedat Çöl ve Eren Yeltekin. Kazada ölenlerin cesetleri otopsi için hastaneye kaldırıldı. (Sakarya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gülsuyu'da çeteler bir genci öldürdü

SONRAKİ HABER

Erdoğan, 'paket'i açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...