29 Eylül 2013 13:53

Çarşı'dan taraftar operasyonuna tepki

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, geçtiğimiz günlerde 3 büyük taraftar grubuna yapılan operasyon, gözaltı ve tutuklamaları kınayarak, "Haklı olanın yanında yer almaktan, insanın ve doğanın en iyi dostu ve en iyi koruyucuları olma gayretimizden vazgeçmeyeceğimiz, geçmişimizi ve geleneğimizi bilenlere aşikârdır" ded

Çarşı'dan taraftar operasyonuna tepki
Paylaş

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, geçtiğimiz günlerde 3 büyük taraftar grubuna yapılan operasyon, gözaltı ve tutuklamaları kınayarak, "Haklı olanın yanında yer almaktan, insanın ve doğanın en iyi dostu ve en iyi koruyucuları olma gayretimizden vazgeçmeyeceğimiz, geçmişimizi ve geleneğimizi bilenlere aşikârdır" dedi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü polisler tarafından 3 büyük taraftar grubuna yönelik yapılan operasyonda 70'in üzerinde kişi gözaltına alınmıştı. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, kendilerine ve diğer iki taraftar grubuna yapılan bu operasyonu yaptığı yazılı açıklama ile kınadı. "Kaybettiğimiz üç puandan fazlası değildir. Ne onur, gurur, şeref nede haysiyetimizden bir şey kaybetmişliğimiz vardır" denilen açıklamada vicdanı olmayanlardan adalet beklenmeyeceğinin altı çizildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İnsanların özellikle bugünlerde ihtiyaç duyduğu yegane şey, adaletin tecellisidir. Gözaltına alınan insanlarımıza ve onların ailelerine yaşatılan mağduriyetlere biran evvel son verilmesini diliyoruz. Haftalardır ve hatta aylardır süren yıldırma ve itibarsızlaştırma politikaları bizler için bir korku nedeni olamaz. Haklı olanın yanında yer almaktan, insanın ve doğanın en iyi dostu ve en iyi koruyucuları olma gayretimizden vazgeçmeyeceğimiz, geçmişimizi ve geleneğimizi bilenlere aşikârdır." (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Mezarı bulunamayan Veysel Güney’e anıt mezar

SONRAKİ HABER

Kadim sesler Ankara’da buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...